De zon is terug hoera

Zaterdag morgen ik ging op weg naar Henk en Willem voor het opwachten van de duiven van hun eerste fondvlucht en het weer was om kwart voor vijf gewoon supper 7 graden en de lucht was hemels blauw éérst even met de hond lopen en daarna aan de thee en de koffie nadat we een anderhalf uur hadden gezeten kijk ik nog even naar de mooie blauwe lucht en ik zeg tegen Henk waar is die nu gebleven de blauwe lucht had plaats gemaakt voor een dichte mist en de kou kwam daar gelijk over heen zetten .Ik zeg dat is lekker voor de duiven daar reken je toch niet op .Henk en Wim hadden er 14 mee en de eerste kwam om 10.48 dat is een mooie vroege duif van harte .Bas Tiel of liever gezegd de Combinatie die pakte de eerste plaats met een hele vroege duif jongens top gedaan .

Mijn duiven zijn gelost om kwart voor acht en deze verwacht ik rond kwart voor een weer  thuis als alles goed gaat .Ik heb er 23 mee gegeven en eentje thuis gehouden en dorst het niet aan om hem mee te geven .volgens mijn waren mijn duiven goed inorde en ik ga dan ook met een goed gevoel zitten wachten en ik hoop weer op een mooie uitslag en natuurlijk alle duiven weer terug op mijn hok .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.