De zon is terug

Ik stond vanochtend op en ik dacht ik hoor niks wat miste ik nu even denken wat was dat ook alweer voor een geluid het druppelt en je wordt daar chagrijnig van ………………. ja ik mis de het al de regen heeft plaats gemaakt voor de zon zal de zomer dan nu eindelijk gaan beginnen ik hoop het van harte en terwijl ik dit schrijf hoor ik ook mijn vrienden de roofvogels weer en ik kijk om hoog en ja ik zie dat mijn jongenduiven steedts hoger aan het klimmen zijn en naar de roofvogel toe kruipen ja ook dat heb ik gemist geen blauwe lucht maar vandaag is hij er weer en ik heb de weerkaarten even goed beken en de volgende week lekker weer op komst en met een lekkere windje dat langzaam naar het oosten draait en met hogere temperaturen moet het helemaal goed gaan komen .

Mijn duiven zijn er weer klaar voor en ondanks de véle regen de afgelopen week heb ik mijn duiven toch kunnen laten trainen vanavond gaan ze de mand in voor een vlucht van 385 km en ook in Frankrijk zijn de weersomstandigheden prima ik denk dan dat de duiven wel eens vroeg gelost kunnen gaan worden .En de duiven van de overnachting die gaan vandaag los en kunnen dan morgenochtend dan gaan vallen ik wens de heren fondspelers dan ook heelveel  succes morgen en misschien wel vanavond.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.