De zot van Cyriel Lambrechts

We zijn vandaag even naar Badhoevedorp gegaan ik en mijn duiven vriend Marcel v Dijk even naar onze nieuwe voerbaas Peter Lasterie. Wij hebben daar afgesproken met Ton Mengerink ik moest nog even de stambomen op halen van de duiven die ik had gekregen van Ton Mengerink en zoals je kunt zien aan de stambomen zijn dit weer de rechtstreekse Cyriel Lambrechts duiven. En dit maal rechtstreeks uit de Zot. En laat nu uit deze koppeling bij Ton Mengerink de eerste N.P.O vallen. En nu heb ik uit dit zelfde koppel 2 rechtstreekse jongen van hem zitten, ik heb deze verleden jaar gekregen van Ton Mengerink zo maar en je weet wat ze zeggen een goede moet je krijgen en kan je haast niet kopen. Ik ben dan ook benieuwd wat de duiven bij mij gaan brengen ik hoop op het zelfde als bij Ton maar dat hoopt iedereen. Nogmaals mijn dank Ton Mengerink

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.