Dit is gewoon rampzalig

Niet te geloven denk je alles te hebben gehad krijgen veel liefhebbers even te horen dat zij niet mogen inkorven in verband met de uit braak van de vogelgriep in de regio’s en dat betekent dus duiven thuis houden ,dit betekent voor veel liefhebbers een ramp en dan druk ik mijn nog zachtjes uit dit vind ik echt vreselijk voor alle duivenmelkers die nu getroffen zijn dit is toch om gek van te worden en het ergste van dit alles is je kunt daar niet tegen doen, liefhebbers ik wens jullie veel sterkte toe .

En dan denk ik even verder wand de taart vluchten hoe zit dat daar dan nu mee de liefhebbers mogen geen duiven vervoeren . Soest de vereniging die dat elk jaar weer organiseren dit moet ook voor hun vreselijk zijn en dan he  ik het nog niet over de inkomsten die deze vereniging gaat mislopen ,nee heel erg jammer .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.