Dit is leuk maar niet voor mijn

Sneeuw is leuk maar dit is niks voor mijn wat een mooi gezicht die sneeuw maar de overlast die je er dan van hebt is niet normaal alles is nat en vies het verkeer is letterlijk ontregeld en dan moet ik ook nog mijn duiven doen en alles onder gesneeuwd de hokken zijn nat door het inlopen van de sneeuw nee niet leuk dus .

Ik heb vandaag de duiven bij Ton weg gehaald en alles op duivenmarkplaats gezet voor hem het moment wat niet leuk en zeker niet voor Ton ik zag hoe moeilijk hij het had hij ik las zijn gedachten daar gaan mijn duiven die komen nooit meer terug nee zeker geen leuk moment .

En dan een filmpje gemaakt bij het landje van Willem en Henk kijk even als je het wilt zien bij het moment de mannen konden niet bij hun duiven komen zoveel sneeuw lag daar maar gelukkig kwam de buurman met de tractor en maakte de weg begaan baar .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.