Doe je eigen ding

Dat is mijn advies doe gewoon je eigen ding ennstoor je niet te veel aan een ander even in De Deil geweest even alles laten controleren wat betreft mijn planken en gelijk het automatisch door klok systeem laten installeren dat is wel heel mooi als de duif van een vlucht komt dan Word deze gelijk door gegeven aan Compuclub live door gegeven en worden de duiven gelijk op de uitslag gezet het Word er steedts makkelijker op en nog even en je hoeft ook niet meer naar de vereniging toe dus alles is klaar bij mijn .

Gisteren heb Ik twee voer silos gekocht wel helemaal in zeeland foutje ik dacht aan het  plaatsje te zien dat het dichter bij zou zijn ik dacht jammer dan maar toen dacht ik opeens aan Frans Mols mijn club genoot hij zit de hele week voor zijn werk in Zeeland even snel aan Bas gevraagd en deze gaf mijn zijn nummer en het was geen enkel probleem Frans dankje wel vast

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.