Doffer en duivinnen

De doffers heb ik even in mijn handen gehad en even nagekeken en ik zag dat de laatste twee pennen nog moeten worden gegooid dus dat ziet er goed uit en dat zelfde geld ook voor mijn duivinnen en de duiven waren netjes op gewicht in het verleden liet ik de duiven altijd maar met rust maar ik heb wel geleerd pak af en toe een paar duiven in je handen om te verkomen dat de duiven wat te zwaar kunnen gaan worden en je kan gelijk zien of de duiven goed de rui door komen.Vanavond krijgen wij de nieuwe regels te horen om zo het Coronavirus een halt  toe te gaan roepen ik ben dan ook benieuwd wat het gaat worden wat ik nu al weet is dat het voor veel ondernemers niet leuk gaat worden maar het is nu de harde waarheid en het is er op of er onder. Voor ons duivenmelkers zullen er ook veel dingen geen doorgang kunnen gaan vinden geen vergaderingen of feestjes nee niks van dat alles en voor veel verenigingen zal het ook een groot verlies betekenen wat betreft hun inkomsten. hoe kunnen deze verenigingen dit gaan opvangen en dat geld natuurlijk ook voor heel veel andere clubs maar dit is nu de harde realiteit en daar kunnen wij met zijn alle als we ons aan de regels gaan houden en doen wij dat niet dan is het voor heel veel verenigingen en bedrijven en zeker onze economie de grootste klap die we al hebben gehad nu nog veel groter gaan worden want uiteindelijk gaan wij met ze alle aan het einde van deze rit de rekening betalen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.