Doffers en duivinnen

Je moet met doffers en je duivinnen spelen dat is wat ik nu wel heb begrepen want als ik om mijn heen kijk dan zijn het toch wel de duivenmelkers die met zowel met de doffers en hun duivinnen elke week de kop duiven pakken, en het maakt hun niets uit alles gaat mee doffers en duivinnen en wie er het eerste komt is wie het eerste maalt .Al jaren roep ik ja nu gaan ik het ook doen en dan heb ik alles netjes op orden gemaakt en dan wordt het me te veel werk wand als ik nu zie hoe lang ik smorgens en in de namiddag al bezich ben met de doffers en de jongenduiven dan kan ik wel gaan stoppen met het werk dus ik moet echt dden belans gaan bedenken om daar een goed systeem voor te gaan bedenken wat bij mijn gaat passen want wat ik merk dat is als je niet met je duivinnen speelt dan leg je elke week achter op de mannen dus in gesprek gaan met duivenmelkers die weten hoe je dit het beste kunt gaan op pakken .Jhon heeft mijn wel al wat dingen verteld dus dden vervolg gesprek voor het nieuwe seizoen zit er wel aan te komen .

Gisteren plaatsten ik een foto van mijn jongenduiven ik heb mijn jongenduiven nog nooit zo mak gehad en dat zelfde geld ook voor mijn oude duiven die duiven zitten overal op mijn rug op mijn hoofd ik moet gewoon een petje op doen wand met die nagels van hun pootjes maken ze mijn hoofd stuk en dat is natuurlijk niet lekker .

Als de duivenmelkers uit Almere ook toevallig mijn colum lezen mijn jongenduiven zijn allemaal gestempeld en hebben ook kleurringetjes om paars oranje zwart groen en mijn vraag is als er per ongeluk een jongen duif mocht binnen lopen en het maakt niet uit van wie hij ook is kijk ook eens in de vleugels mijn jongenduiven zelf zijn gestempeld met een telefoon nummer is altijd makkelijk bij voorbaat mijn dan en ook namens de andere duivenmelkers.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.