Donderdag afspraak in Apeldoorn

Aankomende donderdag heb ik om twee uur een afspraak met de voorzitter van het n.p.o en  de voorzitter van afdeling 7 bij van de valk in Apeldoorn en zoals was afgesproken was met ze drieën .Maar wat ik begreep van de voorzitter van het n.p.o dat de voorzitter van de Afdeling 7 een tweede persoon wilden mee nemen, en daar was mijn antwoord heel duidelijk over netjes met ze drieën zoals is afgesproken en anders gaat het feestje gewoon niet door zo simpel is het dan .Ik zal zoals ik heb aangegeven jullie van dit gesprek op de hoogte houden .

De jongenduiven trainen weer volop en ik heb er dan ook goede hoop op dat de natour mits het weer natuurlijk geen spelbreker wordt goed zullen verlopen en dat ik als nog de duifjes kan gaan spelen .Ik geef ook mijn jaarling duivinnen mee plus ook de jaarling doffers . Ik wil kijken hoe mijn duivinnen het doen wand daar gaat uiteindelijk om ,ik heb gewoon een fout gemaakt om deze niet te spelen maar dat is achteraf een koe in zijn ……….kijken dat is mijn fout geweest dom .

En zoals ik het gisteren heb gehoord is het dubbel inkorven zowel de jongenduiven als de natour duiven gaan op vrijdag de manden in en dat wordt dan lekker druk , maar er staan natuurlijk twee goede inkorvers dus dat moet geen probleem wezen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.