Drie achter blijvers

De drie jongenduiven die ik nog kwijt was van afgelopen dinsdag zijn weg gebleven jammer maar het is niet anders .De jongenduiven trainen weer opperbest vandaag meer dan anderhalf uur weg geweest dus wat dat betreft ben ik dik tevreden .

Ik kreeg bericht dat op de laatste midfond vlucht het hitte protocol van kracht is en dat er maar twintig duiven in de reismanden mogen zitten ,een goed besluit van de afdeling 7 en ik hoop dat het zaterdag allemaal zal mee vallen voor de midfond vlucht .

De fond vlucht van uit St vincent is ook iets aangepast van wegen de bosbranden in Frankrijk en ook dat is een goed beslissing wandt wat ik zeker geloof dat is dat de duiven daar zeker last van kunnen gaan krijgen dus nu ook weer goede beslissing afdeling.

Verleden week kreeg ik een berichtje te zien wat mijn toe werd gestuurd over de lossing op Vuren en daar ware leden die het niet eens waren met de lossing en dat weer ken baar hebben gemaakt op de media, zelf heb had ik toen de jongenduiven niet mee en kan ik hier dan ook niets over zeggen en zal dat ook zeker niet doen mijn afspraak is met de voorzitter van de Afdeling  7 als ik het met iets niet eens zou zijn ik hem daar persoonlijk op mag aanspreken en ik mag hem zelfs dan bellen , en ik moet zeggen ik heb dat nog niet gedaan ,wand in mijn ogen verloopt alles prima ook dat moet je kunnen zeggen en dat doen ik dan ook bij deze afdeling 7

Wat ik zeker geleerd heb dat is dat je het niet iedereen naar de zin kan maken en mensen die maken nu eenmaal fouten en dat mag daar zijn het mensen voor laten wij duivenmelkers dat niet vergeten .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.