Drie toppers terug

Deze duiven zaten bij Ton Stenekes.

Ik heb drie duiven mee terug genomen twee daarvan komen uit mijn 49 een van mijn beste duif die ik op mijn hok heb zitten de ooievaar komt uit de 49 deze had ik als ei mee gegeven de 16 is de kras doffer deze komt uit mijn 43 en de 43 is weer de eerste zoon die ik uit mijn 49 had gekweekt de schallie die komt bij de Combinatie Verwey uit Haarlem deze heeft de duiven van de Gebr vd de Brande uit Berlaar zie foto’s

De volgende keer zal ik mijn even netjes scheren zie de foto’s ik lijk potverdikke wel op een weg gelopen zwerven of lijk ik op een clochard ik wat netjes op jullie andtwoord wie het goed heeft gaat door naar de volgende stem ronden en zoek de verschillen ……………….toch even snel mijn geschoren dus zoek de ……………

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.