druk druk

Het is Lekker weer en de duiven zitten nu goed in de rui ze vallen letterlijk helemaal kaal wat een veren je kan er je kussen mee vullen ik probeer ze nog wel een of twee keer in de week los te laten om even de vleugels te kunnen strekken en daarna even lekker in bad wand dat is echt wel belangrijk een bad en het liefst elke week daar hebben de duiven echt behoefte aan en het is natuurlijk goed voor hun nieuwe veren pak . Ik heb het jongen duiven hok in twee gedeeld en heb nu twee afdelingen en een halletje als ik toch besluit om met de jongen duiven mee te gaan doen wil ik dat de doffertjes en de duivinnen apart komen te zitten maar dat is nu nog niet aan de de orde ik heb de hele winter om eens goed na te gaan denken hoe nu verder te gaan de duiven weg doen of gewoon als hobby behouden daar ben ik nog niet helemaal uit ik kom daar wel op terug laat de duiven eerst maar eens goed door de de rui heen komen en dan zien we wel weer .De mannen van het landje hebben ook besloten om ieder op hun eigen te gaan vliegen en hebben de Combinatie verbroken wel jammer maar ze willen het nu alleen gaan proberen ik blijf natuurlijk wel op het landje komen wand dat is toch altijd wel gezellig even een bakkie doen en even slap lullen met een paar van die gasten die daar al jaren rond hangen en niks anders te doen hebben dan alleen maar de koffie op zuipen en dan weer weg gaan geintje hoor nee altijd gezellig en daar zal ook niks aan veranderen hoop ik maar we gaan het wel zien

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.