Druk druk en nog eens druk

Sorry trouwe volgers ik ben de afgelopen dagen heel druk geweest en had geen tijd om even de dag met jullie door te nemen maar hier ben ik dan weer .Maandag dan begind de dag voor mijn om vier uur in de ochten en dat gaat eigelijk de gehelen week zo door en dat is zes dagen in de week ik begin met mijn werkzaamheden en zorg dat ik dan weer om zeven uur terug ben om dan mijn duiven te kunnen gaan verzorgen ik ben daar tot en met een uur of half tien mee bezig en als dat dan klaar is gaan ik verder met mijn werkzaamheden en dat gaat door tot half drie ik gaan dan  langszaam weer terug naar huis voor de tweede verzorging van mijn duiven ik begin daar weer mee om halfvier en dan ben ik daar om zes uur mee klaar en ook dat is dan zeven dagen per week .Het is nu nog even druk omdat mijn duiven nog bezig met het groot brengen van hun jongenduiven en ik denk dat ik volgende week vrijdag daar klaar mee ben .

Ik denk dat ik dan mooie op tijd ben de doffers kunnen dan terug naar hun eigen afdelingen en de duivinnen laat ik dan nog een goede week bij de jongenduiven en dan gaan ook deze naar hun eigen afdelingen toe en zullen daar tot het einden van het vliegseizoen verblijven.

Week vijftien dan gaan wij van start met de duiven als het goed is en wil ik proberen mijn duiven zelf even twee keer wegbrengen als ik daar de gelegenheid voor heb en als het niet lukt dan is het jammer en zullen ze zo de mand in gaan .Ik heb al eerder geschreven alles gaat mee en ik zal wel zien waar het schip strand en ik zal mijn daar niet druk om maken als het niet zou gaan ik laat mijn verrassen .

 

 

 

 

 

 

 

de dag voor mijn

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.