Druk druk en nog eens druk

Het was een drukke dag vlor mijn maar eerst even de duiven schoonmaken en daar ben ik nu wel even anderhalf uur mee bezig de duiven hebben nu alle aandacht nodig wand de broedschalen liggen vol met de jongen duifjes en die moeten allemaal eten hebben en daarom moeten je er voor zorgen dat de duiven de  gehele dag door kunnen eten kijk niet op een korelvoer  tijdens de kweek .Als eerste zoeken de duiven het kleine voer er uit en laten dan het grotere voer liggen gooi dit niet weg ik laat dat liggen en voer gewoon bij op een gegeven moment zal je merken dat na een paar dagen al het voer op gegeten is de jongen worden steedts groter en kunnen nu gemakkelijkere het voer tot zich nemen .Ik laat de duiven ook iedere dag even los zo kunnen ze even lekker de spieren los maken want voor je het weet het  staat het nieuwe duivenseizoen weer voor de deur in mijn geval begind dat op vier april en dan moeten de duiven er klaar voor zijn en hopelijk al in een goede conditie verkeren .Ik had Ben even een berichtje gestuurd om te vragen hoe het er voor stond met mijn nieuwe ren en ik hoorden van Ben Suk dat ik waarschijnlijk aankomende Zondag mijn nieuwe ren krijg ik ben natuurlijk weer benieuwd hoe dat er weer zal uit zien Ben kennende goed.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.