Druk en nog eens druk

Je bent net terug van je vakantie en alles komt gelijk weer op je af of je niet weg geweest bent en zelf doe je ook gewoon weer de dagelijkse dingen en gaat het leven vrolijk door .Vandaag ook even naar Amsterdam geweest om naar het monument te gaan kijken en de namen van de familie op te zoeken ik was daar behoorlijk van onder de indruk en van wat ik zag en hoeveel namen daar niet op stonden daar werd ik echt stil van zeker als je dan de familie namen daar op ziet staan met de leeftijd van de mensen ,nee daar word ik stil van en ik kan mijn niet voor stellen dat een vies miezerig mannetje dat voor elkaar heeft gekregen wat een vieze hond van een vent ik hoop dat hij als nog zal Branden in de hel .

Ik dacht dat de taart vluchten al waren afgelopen maar ik sprak Marchel en hoorden dat het nog twee vluchten waren en dan is het gedaan met de pret en kunnen ook zijn duiven gaan rusten en aan de rui gaan beginnen .

Gisteravond kreeg ik ook te horen dat Ilse Tol en Emiel niet verder gaan met de duiven op het landje de reden is dat het toch wel veel werk met ze mee brengt en het combineren met hun werk en de verzorging van hun duiven is toch wel behoorlijk zwaar en vandaar voor hun deze moeilijke beslissing heel jammer . Op  de jongenduiven vluchten hebben ze het prima gedaan elke week zaten ze steeds in de bovenste plekken van de uitslagen en onder de begeleiding van Willem van Dam kon dat ook niet uit blijven elke week was het genieten van hoe hun duiven weer thuis kwamen echt jammer voor .Gelukkig hebben ze nog een hokje thuis met duiven daar in zitten maar door de buren komen deze niet los dus houden ze de duiven maar voor hun plezier .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.