Duiven dag vandaag

Ben vanochtend om negen uur begonnen met de duiven te pakken ik dacht het weer word goed dus ik gaan mijn duiven even voor de eerste keer weg brengen en zo gezegd zo gedaan eerst ploeg een 12 doffers en 12 duivinnen ik moet het wel in twee ploegen doen wandt Loes is aan het werk wandt normaal gesproken doe ik het op woensdag en dan wacht Loes de duiven op maar nu dus even niet en daarom maar twee keer rijden ,en ik had besloten om de duiven  meteen naar Meerkerk te brengen en dan ben je wel even bezig .Dus eerst ploeg een dan maar en ik moet zeggen ik kon daar niet tegen rijden de doffers en de duivinnen zaten al binnen toen ik weer terug was alles even snel nagekeken en alles was weer terug .Dan ploeg twee even rustig gepakt en ook naar Meerkerk los gelaten en rustig terug gereden en bij thuis komst zag ik de duiven draaien en deze hebben zeker nog een goed drie kwatier lopen trainen ,maar toen eenmaal de eerste duiven naar beneden kwam was het ook zo gebeurd alles viel op klep en liepen toen ook meteen naar binnen toe .Ik mag dus niet mopperen voor de eerste keer .

Nu zit ik omringd door mijn jongenduiven lekker in het zonnetje en vliegen of liever gezegd spelen op hun manier in mijn thuin en vliegen dan weer op het dak en je weet wel hoe dat gaat met jongenduiven die je moet uit wennen .Ik heb de ragebol klaar staan wandt de plantjes die vinden ze wel heel erg leuk en ook lekker dus af en toeveven een klap op de grond en dan is het even laten zien wie hier de baas is .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.