Duivensport mooi sport

Gisteren mijn duiven in gekorft voor de vlucht Melum 17 duiven zijn mee op deze vlucht en ik dacht dat ze goed in orde waren twee nachtjes mand en dan als het goed is zaterdag los en ik verwacht dat de duiven 5 uurtjes onderweg zijn maar dat zien wij zaterdag wel en hopen dat alles weer netjes naar huis toe komt wordt vervolgd .Gisteren heb ik besloten om mijn club aan het einden van dit seizoen te gaan verlaten de reden hier voor is dat ik al dat gezeik meer dan zat ben het is normaal waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt en dat kan daar zijn wij mensen voor maar dat gedrag van liefhebbers op dat moment is niet normaal het gedreig dat ben ik meer dan zat ik moet mijn echt in houden om het lokaal op dat moment niet leeg te vegen maar dat mag helaas niet wandt dan ben je een crimineel die zijn handen niet thuis kan houden dus dat doen ik dan maar niet ,maar dat ik het zat ben dat is wel duidelijk ik moet op mijn tenen gaan lopen om het iedereen maar naar de zin te maken en op letten dat je vooral geen fouten maakt wandt dan hebben wij de poppen aan het dansen nee het is mooie geweest ik ga op zoek naar een andere club.Vandaag gaan de jongenduiven naar Duffel ik geef er 27 mee een blijft er thuis die heb ik op gehaald was in Zwijndrecht terecht gekomen was even de weg kwijt .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.