Echt duiven weer dit weekend

Ik had besloten om toch mee te doen met de jongen duifjes ik heb 10 duivinnen uit gezocht en 6 doffertjes en ik heb de duifjes allemaal weer terug gelukkig de vlucht ging prima wat alleen vervelend was mijn planken deden het niet gelukkig heb ik dat net op tijd kunnen verhelpen zodat de duifjes wel werden geklokt en ik mag niet ontevreden zijn ik speel niet voor een kampioenschap maar geef ze alleen maar mee om te leren thuiskomen. Mijn club vriend Robbin Richter uit Eemnes had een supper weekend op alle fronten was hij iedereen de baas twee vluchten mee en op bijde vluchten een spelen supper gedaan man een top melker uit Eemnes.Voor de fond mannen is het nog steedts wachten op de vlucht van uit Barcelona die zijn afgelopen vrijdag gelost om 9 uur smorgens en dat met die hitte gaan daar maar aan staan 1250 km vliegen en het is nu zondag in de afdeling 7 nog geen duif te zien jammer voor de duivenmelkers maar ik vind het veel erger voor de duifjes . Vraagje mijn is dit nog wel verantwoord om met dit weer de duiven te moeten lossen met in de wetenschap dat de weer omstandigheden niet echt optimaal waren wat betreft de warmte is dat dan wel normaal om dit te doen ik vind zelf van niet maar daar zijn de meningen natuurlijk verschillend over de prijs daar gaat het om toch de roem en het geld dat is belangerijk geworden de laatste jaren geld en nog eens geld daar is waar het om draait tegenwoordig in de duivensport en of dat nu ten kosten gaat van wat duifjes ja dat moet dan maar .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.