Een berichtje uit duitsland

Gisteravond kreeg ik een mailtje uit Duitsland met de vraag of ik stopte met de oude duiven na het seizoen ,ik was eerst even verbaasd en dacht wie is deze man is dit een grap ik mailde de beste man terug en wat toen bleek dat hij van mijn wat duiven had over genomen v.i.a wat mensen uit Friesland ik antwoorden dat het inderdaad mijn duiven waren ook vertelden hij mijn dat uit deze duiven zijn beste jaarlingen komen en het als jongduiven ook heel goed hadden gedaan dat is alleen maar mooie . Ik heb het volgende met hem afgesproken ik maak het seizoen inderdaad met mijn oude duiven af en als dat goed is verlopen dat wij dan weer contact met elkaar opnemen dat was goed ik wensten hem veel succes toe . ik heb hem even de afdeling waar ik in mee vlieg gegeven zodat hij kan zien hoe het dan met de duiven gaat .

Gisteren ook even de doffers een lekker stukje weg gebracht het weer was smorgens goed dus in de manden en gaan met die banaan Loes was thuis dus die kon de duiven voor mijn gaan op wachten en dat was geen probleem .Ik wilden even de druk er afhalen wand je hebt de duiven natuurlijk klaar gestoomd voor 400 km en niet voor 40 of 50 km en geloof mijn de duiven zij  weten het gewoon zeg mijn nu niet dat een duif niet weet wat er aan de hand is wandt zodra de donderdag er aankomt dan merk je al aan je duiven dat ze het gewoon voelen dat vrijdag het weer tijd is voor de vlucht .

Het weer blijft gewoon slecht en niet alleen in Nederland maar ook in België en Frankrijk ik weet het is pas zondag maar het ziet er weer niet best uit veel regen en de temperatuur blijft veel te laag voor de tijd van het jaar ik kan mijn niet heugen datbik dit in een seizoen heb mee gemaakt twee vluchten al afgelast dat is volgens mijn nieuw dus ik ben benieuwd hoe het weer zich zal gaan ontwikkelen in de aankomende weken .Maar laten we positief blijven en hopen op beter weer wand ook voor de fond spelers gaat het over twee weken al beginnen en dan hoop je voor hun dat de duiven wel genoeg kilometers hebben kunnen maken alvorens ze aan hun fond vluchten kunnen gaan beginnen .

En ik maar denken dat je hard moet vliegen om zo bij Pipa in beeld te moeten komen nee je verkoopt wat kwekers en de mannen in Friesland maken dan gewoon reclame voor je is dat nog eens service geweldig en nog bedankt Heren .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.