Een bijter die Bas

Ik wil allereerste mijn complimenten geven aan mijn vereneging de Zwaluw zelf kon ik niet aanwezig zijn op de vergadering ik zat op dat moment nog in Spanje maar de mail die ik kreeg na de stemming van mijn vereniging was een groot compliment waard keurig .

Alleen wil ik hier bij wel even zeggen dat Bas Tiel er voor gezorgd heeft dat op zijn aandringen het toch wel heel verstandig zou zijn om hier voor een spoed vergadering te gaan regelen dit onderwerp was volgens hem te belangerijk om dat v.i.a de manier te doen die de Adeling had voorgesteld en iedereen die Bas Tiel uit Huizen kent weet dat hij hier zich dan in bijt dus Bas goed gedaan en je ziet het resultaat een top brief van de Zwaluw naar de Afdeling 7 die klinkt als een klok .

Zaterdag middag was ik weer terug uit Spanje en gaat het dagelijks leven weer beginnen ,mijn duiven waren prima verzorgt door Ilse en Emiel hoefden niets te doen hokken waren supper schoon geweldig dank en nog eens mijn dank .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.