Een duiven vriend

Ik werd net gebeld door mijn vriend Ton Mennering en hij vertelden mijn dat Duiven vriend Frans Fanger vanmiddag is overleden ik schrok met een hoedje gisteren was ik nog bij Frans om voer en andere spullen te kopen we hadden nog den goed gesprek over de duiven en dat is altijd gezellig maar dit telefoontje zet de tijd even stil en ik kon even geen woord uit brengen ik hoorde het gesprek van Ton Mennering aan maar was even stil dit kan gewoon niet Frans een man met het hart op de goede plek hij stond altijd voor iedereen klaar en als hij je kon helpen dan deet hij dat ook lieve Frans Fanger ik zal je missen en ik wens de familie heel veel sterkte toe in deze moeilijke en zware tijd .Hanny Fanger zijn broer die nog geen eens het overlijden van zijn vrouw heeft verwerkt deze klap maar weer zien te verwerken Hanny heel veel kracht toe gewenst .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.