Een echte duivenmelker

Bas Tiel uit Huizen is een echte duivenmelker ik was even bij hem om twee jongenduiven uit een lijn op tehalen die ik zelf ook heb zitten en ik was daar dan ook blij mee.

Je weet als je bij Bas langs gaat dan ben je niet zo weg eerst even bij de kwekers gaan kijken en geloof mijn die duiven zagen er uit om door een ringetje te halen alles is echt brand schoon niks op aan te merken mijn complimenten Bas .En dan kijk ik om mijn heen en denk ik in mijn zelf het lijkt wel een snoepwinkel waar ik in sta ik denk dat je als beginnend duivenmelker wilt  gaan beginnen dan kan ik je aanraden om bij Bas wat duiven te gaan aanschaffen .

Mijn doffers laat ik nu elke dag los en ik moet zeggen het traine gaat er op lijken en ik doe rustig aan met de mannen en probeer ze langzaam in een goede conditie te krijgen .Mijn duivinnen doe ik einde van de week naar hun afdelingen en dan mogen zij ook gaan beginnen met hun training vluchten.

Ik heb ook even contact gehad met geraldy in Duitsland hoe het met mijn aanhanger ging de dame vertelden mijn dat deze al klaar stond maar dat ik moet wachten tot dat er nog wat aanhangers klaar zijn om naar Nederland te gaan ik dacht dat is lekker maar om nu even 450 km heen en ook weer terug te rijden dat is gekke werk dus wacht ik maar af maar de foto is leuk en als ik hem dan zo zie staan dan is het wel de moeite waard om te wachten .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.