Een ezel stoot zijn hoof toch geen twee keer

Heb vandaag een bericht gekregen van mogelijke fraude op de vlucht van uit sezanne ongelooflijk dat er nog mensen zijn die dat toch steedts weer proberen om op deze manier een vlucht te willen winnen hoe dom ben je realiseert deze persoon zich wel wat hij zich zelf aan doet en nog het belangrijkste je vrouw kinderen je hele familie en waarom voor het geld of wil je op deze manier je naam gaan maken in de duivensport. Wel nu dan kan ik je dit wel gaan vertellen en ook voorspellen dat je zeker je naam hebt gemaakt en zelfs voor je leven lang hebt gekregen we noemen hem de vals speler dat vind ik nog netjes uit gedrukt.In zijn geval moet het nog wel eerst even bewezen worden maar als ik het artikel heb gelezen denk ik dat het wel duidelijk is Word vervolgd en als het zo mocht wezen dan wil ik bij deze wel zijn familie heel veel sterkte toe wensen want deze worden hier nu wel mee op gezadelt. Afgelopen zaterdag zijn drie jongenduiven niet thuis gekomen helaas zijn deze achter gebleven ik had nog wel de stille hoop verwacht dat deze op zondag na zouden komen maar helaas niets meer gezien jammer op naar de volgende vlucht en hopen dat dat wat beter gaat en dat al mijn chippe het goed doen wat dat ging behoorlijk mis afgelopen zaterdag .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.