Een goed gesprek altijd welkom

De mensen die vragen mijn Henk hoe lang zit je nu al in de duivensport ik denk dan even na en denk in mijn zelf al 50 jaar dat is natuurlijk best lang ,in mijn gedachten kijk je dan terug en denk je wat was dat leuk zoals ik begonnen ben op de zolder kamers van mijn ouders .

En nu 50 jaar later heb ik nog steedts mijn duiven en dan wordt de vraag gesteld vind je het nog steeds leuk ,ik andtwoord met ja en dan de vraag hoe lang wil je dan nog door gaan even goed nadenken voor ik andwoord geef op deze vraag ,ik moet eerlijk zeggen dat weet ik niet een jaar 2 3 of ??????????????? Dat is moeilijk je weet het eigelijk nooit .weer een vraag is het zwaar werk de duivensport, eigelijk best wel in het vliegseizoen moet je altijd scherp blijven je kunt geen moment verslappen en geloof mijn dat is zwaar en zeker bij de top melkers en dan heb ik het nog niet over de schoonmaak van de hokken 365 dagen ben je bezig met je duiven en dat doen ik nu al 50 jaar .

En ja elke dag denk ik wel zal ik gaan stoppen met de duivensport en andere leuke dingen gaan doen ,ja ik denk vaak waneer zal ik stoppen en zeker als je weer een vlucht voor je kiezen hebt gekregen en veel duiven weg gebleven zijn en wat nu ook weer gebeurden op de vlucht Duffel ,en dan zakt de ………… je weer in de schoenen en denk ik waarom waarom moet dit elk jaar weer gebeuren en op dat moment is het even je verstand op nul zetten en denken en nog eens goed denken .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.