Een leuk berichtje

Kreeg vandaag een leuk bericht van Harold Calis waar  in hij mijn bedankte voor het bericht wat ik had geschreven op mijn site ik vond dit gewoon nodig om te doen, nogmaals niemand maar dan ook niemand heeft en geeft hen het recht om duiven die niet van jou zijn om die bij anderen duifenmelker te stelen en in dit geval was dit bij Gerad en Harold Calis deze liefhebbers waren nu aan de buurt en ik vind dat dit gewoon mijn plicht was om dit openbaar te moeten vermelden op mijn colum .Harold Calis heb ik leren kennen als een jongen met een mooie babbel begin niet over de duiven met hem want dan ben je de eerste uren nog niet van hem af deze man kan je alles vertellen over de duiven en geloof mijn kom niet met een lul verhaal bij hem aan wand hij weet echt alles ,Harold is ook bij de beste kampioenen op de hokken geweest en heeft daar ook de beste duiven gekocht hij is de investeerder van de beste duiven die nu bij hun op de hokken zitten en daar plukken vader en zoon nu dan ook de vruchten van, vader Calis is de man die dagelijkse de duiven  verzorgt en ook met hem kunnen kan ik uren over de duiven praten en als je dan weg gaat dan weet ik zeker dan heb je wat geleerd en dat is nu de familie Calis duivenmelkers in hart en nieren .De duiven bij mijn zelf zijn begonnen met het leggen van hun eerste eieren en elke dag komen er weer duiven op hun eerste eieren de rust keert terug op mijn hokken en de duivinnen kunnen nu rustig naar de waterbak toe om te drinken zonder te worden op gejaagd wand zodra het eerst ei daar een maal is dan stopt de doffer met het na jaagen van zijn duivin wat ik daarom altijd doe ik hang waterbakjes aan de broedkooien zodat de duivinnen goed kunnen drinken en ik voer daarom de duiven ook in hun broedkooien dat geeft dan zowel de duivin als de doffer de gelegenheid om rustig te kunnen eten en te drinken in mijn ogen geeft dat veel minder stress bij de duiven en ik doe dit al jaren op deze manier 90en dat bevald mijn prima en ik geloof dat mijn duiven dit ook wel kunnen waarderen dus misschien een tip.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.