Een leuk gesprek

Vanmiddag belde Sander de Ruiter mijn even en als ik Sander zijn naam in mijn telefoon zie dan kan je rekenen op een leuk halfuur hoe druk hij het ook heeft Sander belt altijd even om te horen hoe het met mijn gaat en met de familie en gelukkig gaat het goed en dat zelfde geld ook voor zijn familie altijd even goed om te horen .

Ik vind het alleen jammer dat Sander geen lid meer is van onze vereniging  persoonlijke vind ik dat een groot gemis voor onze club ik had hem graag als voorzitter gezien deze man straalt zoveel rust en zelfvertrouwen uit en heeft voor iedereen altijd een goed woordje over en dat is Sander .

De duiven zitten allemaal op eieren en dat dik binnen de tiendagen dus aan de gezondheid heeft het zeker niet gelegen nu kan het broeden gaan beginnen en wachten we zeventien dagen af en als het dan goed is komen de jongenduiven uit de eitjes gekropen maar tot die tijd is het afwachten en hopen dat mijn duivengewoon netjes zich blijven gedragen .

 

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.