Een man naar mijn hart

Dit wil ik toch even gezegd hebben .

Een man naar mijn Hart en in mijn ogen de laatste twee jaren een top melker op de Grote  overnachtingen vluchten Jaco Crol uit Eemnes.

Over de laatste twee jaren behaalden hij veel mooie overwinning op de overnachtingen en dit in Combinatie met Angelique Kuijer helaas is Angelique gestopt en gaat Jaco nu in een nieuwe combinatie verder .

Jaco heeft in de laatste jaren bewezen een top melker te zijn en de grote mannen wisten even niet wat hier gebeurden elke vlucht wist hij zich bij de eerste te scharen en dat gebeurden met een klein ploegje duiven en wat voor duiven ,duiven die wisten hoe zei naar zo snel mogelijk naar huis moesten komen en Jaco heeft ook nog eens laten zien dat hij niet te beroed is om zijn handen uit de mouwen te steken en ook bereid is om ander duivenmelkers daar te willen gaan helpen waar nodig is . En dat is een man die bij mijn zeker niet meer stuk kan niet alleen een top duivenmelker maar ook een man met het Hart op de juiste plek .

Ik wil de liefhebbers ook weer feliciteren met hun mooie prestaties van gisteren voor vele was het een goed seizoen voor andere wat minder maar daar doe je niets aan het houd alleen maar aan dat je beter je best moet gaan doen dus vrienden tot het volgende seizoen.

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.