Een mooie berichtje op mijn gastenboek

Dank je wel voor dit positieve bericht op mijn gastenboek Kees.

Ik wardeer dit zeker en wat anderen daar van vinden zal mijn een rot zorg zijn een goede duivenvriend vertelden mijn afgelopen vrijdag nog dat de mensen is moeten leren om vooruit te kijken en niet steedts achterom te blijven kijken .En in mijn geval zijn daar mensen bij die het schijnbaar leuk vinden om mijn verleden daar steedts te moeten bij halen en staan daar niet bij stil dat anderen mensen dan denken voor die persoon moeten wij dan voor oppassen en daar wordt ik zo langzamerhand schijt ziek van wat den schijt volk zijn die duivenmelkers toch ze hadden allemaal een kut moeten hebben dan had ik ze op de wallen neer gezet had ik nog geld met ze kunnen verdienen.

Maar ook wil ik wel gezegd hebben dat dit gelukkig niet voor het grootste deel van onze  duivenmelkers geld ik ben in de gelukkige positie dat een groot aantal duivenmelkers mijn echt kennen en weten hoe ik in elkaar zit en met die gedachten houd ik mijn bezig en kijk ik inderdaad vooruit .

Het is maandag en ik ben nog 7 jongenduiven kwijt van zaterdag ik heb gisteren nog twee jongenduiven na gekregen en dat was het , de teller staat nu op 16 totaal weg en het is gewoon onbegrijpelijk dat die beesten niet terug kunnen komen naar huis voor mijn is dit in al de  jaren dat ik duiven heb de zwartste bladzijden uit mijn duiven loop baan een seizoen om heel snel te vergeten .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.