Een reactie van een kampioen

Gisteravond laat zag ik een berichtje binnen komen van Robbin Richter deze reageerden even op het selecteren van de jonge duiven . Hij schreef in zijn bericht dat bijna alle jonge duiven mogen blijven. Reden is dat de jonge duiven die bij hem het hardst hebben gespeeld presteren als jaarling soms wat minder en de jonge duiven die het wat minder deden die komen dan als jaarling wel als beste na voren en zo zie je maar hoe verschillend het kan zijn. Maar bij Robbin zie je gewoon dat deze man de laatste jaren de te kloppen man is en ik mag dan ook best zeggen dat ik hem zeker bij de beste liefhebbers van Nederland mag noemen, en gezien zijn wekelijkse uitslagen is daar eigenlijk alles mee gezegd. En als Robbin reageerd op een stukje van mijn dan vind ik dat leuk. Robbin dank je wel .

Bij mij zelf mag ik natuurlijk niets zeggen want wat ik moet leren is ( hoe oud ik ook ben  )  ik mijn eigen dingen te doen en mij niet steedts laten leiden door emoties. In de duivensport is het nu zo dat je moet leren om te gaan met tegenslagen, mijn probleem is dat ik te veel na denk en dan gaat het fout wat ik moet leren is luisteren naar mij zelf en mijn eigen weg te leren gaan en niet steedts gaan luisteren naar de mensen die alleen maar negatief zijn en moet ik eerlijk zijn tegenover mijn zelf en dat heb ik zeker dit seizoen laten gebeuren en dat is zeker te kosten gegaan van mij prestaties en daar kan ik alleen mijn zelf de schuld van geven en niemand anders .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.