Een spannende dag

Een spannende dag vandaag de jongen duiven mee gegeven op een dracht vlucht 39 stuks naar vuren voor de eerste keer met de vracht wagen mee en de hele afdeling A gaat in een keer los dat zal wat worden de wind is niet in ons voordeel maar ik weet dat de duiven het kunnen en heb ze daarom ook mee gegeven .De duiven werden om 8.45 gelost en ik mag niet klagen de eerste jongen duif melden zich om 9.24 dat was wat ik hoorde goed in de tijd mooie gedaan en het is nu half elf en ik moet er nog drie hebben van de 49 dus ik mag niet mopperen en dat voor de eerste keer mee ben trots op de duifjes .en nu gaan ik naar het ziekenhuis toe wand mijn zoon Jerry word zo dadelijk geopereerd en dat is wel heel spannend voor ons en voor hem we hopen dat het allemaal goed komt wand dat is voor mij en mijn vrouw wel heel erg belangrijk en niet te vergeten voor Angel zijn dochter en ook voor kim zijn vrouw . wij kunnen nu alleen maar wachten de rest is in de handen van de dokters .De oude duiven heb ik nu bij elkaar gelaten de vluchten zitten voor mijn oude duiven er op de duiven hebben zich van hun goed kant laten zien en ze speelde zich elke week in de kop van de uitslagen dus rust dat is wat ze nu krijgen even nog een nestje bouwen en dan in september de duiven van elkaar afhalen en dan kan de rui beginnen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.