Een tijd om nooit te vergeten

daar lig ik dan samen met mijn zus een tijd om nooit te vergeten mijn zus was gek op de kerst en dat kun je ook wel zien niets was te veel allesvtrok zei uit de kast en als ik daar dan aan terug denk dan weet ik nu wat ik mis mijn zus .Bij haar was ik veilig en bij haar kon ik alles kwijt wat mijn dwars zat even een moment even mijn hart luchten dat mis ik en nu denk ik kon ik de klok maar terug draaien al was het maar heel even maar helaas is dat onmogelijk.

En dan denk ik waar blijft de tijd het is alweer december en voor dat je het weet is het jaar dan alsdder voorbij en gaan we weer beginnen aan een nieuw duiven seizoen.

Vandaag heb ik een watsap ontvangen van Richard v Zuilen met de vraag of ik met hem wat jongenduiven wil gaan ruilen voor het nieuwe duivenseizoen ik dacht dat is een leuk berichtje deze man speel al jaren hard op de vluchten en komt nu aan mijn vragen of ik met hem wat jongenduiven wil gaan uit wisselen. Ik moet daar even over nadenken ik zelf doe dat nooit ik vind het wel leuk dat hij dat aan mijn vraagt en ik zal daar dan ook zeker op gaan reageren Richard vast dank .

Morgen gaan ik met wat duivenmelkers naar een verkopingen toe de heren hebben gevraagd of ik mee wilden en ik heb geantwoord dat lijkt mijn wel leuk even iets anders en het is bij de duivenmelker thuis dus alles op gepaste afstand en dan moet het gaan lukken .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.