Een vlucht op vrijdag

Vanavond gaan ik de jongenduiven inkorven voor de vlucht van Duffel de afdeling vond het niet verantwoord om de vlucht op zaterdag te gaan vervliegen het weer liet dat helaas niet toe veel regen en onweersbuien zijn er op komst op de vlieglijn dus niet echt ideaal te noemen dus een goede beslissing. Houd er wel rekening mee dat dit wordt gedaan bij hoge uitzondering en zal dit waarschijnlijk oom niet meer gebeuren .

Ik korf er 49 in vanavond en volgens mijn gezien de voorbereiding die ze hebben gehad moet het wel goed komen en heb ik er dan ook alle vertrouwen in ,maar je weet het natuurlijk nooit nu gaan de jongenduiven in de wagen en een nachtje blijven slapen en dat is wel even iets anders dan dat je ze zelf weg brengend ik ben dan ook benieuwd hoe de dames en heren zich zullen gedragen en of ze de weg in een rechte weg naar huis terug zullen vinden en morgen weet ik het of de voorbereiding is goed geweest .

En ja hoor gisteren ben ik gevaccineerd tegen het Coronavirus ik was hier echt op tegen en ik ging met lood in mijn schoenen daar dan ook na toe de lijst was ingevuld en ik moest mijn eerst melden bij de dienst doende arts want ik ben allergisch voor jodium en dat wilden hij even met mijn bespreken ik dacht bekijk het maar ik ga naar huis heb ik geen zin in ,maar Loes wist mijn toch te overtuigen samen met de arts dat het toch wel heel belangerijk zou zijn en hij adviseert mijn om het echt te doen ,ik dacht ok├ę dan moet het maar en het leek wel of ik onder de douche had gestaan ik was zo aan het zweten niet bang voor de prik maar voor de reactie die zou kunnen volgen ik moest dan ook een halfuurtje blijvenen ze hielden mijn dan ook goed in de gaten ik probeerde mijn te ontspannen en dat lukte mijn goed en nu hoor ik dan bij de groep van de gevaccineerde en heb ik mijn stempel ik dacht weer een er bij ik heb al zoveel stempels achter mijn naam staan geintje .Maar nu terug kijkende ben ik wel blij dat ik het heb gedaan .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.