Een vriend kan ik nu wel zeggen

Als ik een verhaal schrijf over John Boode is dat de man die ik nu wel een echte duivenvriend mag noemen en daarom schrijf ik nu in het vervolg zijn naam op die hij voor zijn familie en vrienden is Sam Boode een top man ik kom daar graag je wordt altijd gast vrij ontvangen en de thee en koffie staan altijd klaar dat is in Noord-Holland geen probleem .

En ik plaatsten nog wat foto’s van de jongenduiven die deze kant op gaan komen dat was afgelopen zaterdag dacht ik ,en morgen kan ik ze al komen halen ik weet niet wat die man de duiven daar te eten geeft maar die duifjes die groeien nog harder dan de bloemkolen bij Sam in zijn thuin .Ik ben hem dan ook weer dankbaar voor deze mooie jongenduiven en ik weet waar uit deze komen en ik kan jullie wel vertellen dat is niet mis .Jammer dat hij zelf niet meer speelt met de duiven wand in hun tijd waren ook elke week de te kloppen mannen jammer .

Nog even terug komenden op gisteren ik heb toen mijn duiven weg gebracht en zoals ik had gezegd en ook het advies heb opgevolgd heb ik mijn duiven niet getoond en de doffers in een gezamenlijke mand gedaan en ik was onderweg met de duiven en ik twijvelde of ik de manden wel in mijn auto had gedaan de duiven waren rustig en stil  mensen nog mijn dank voor deze tip .en dit is een duivinetje die vind het gezellig om bij mijn te zitten ik heb haar doffer weg gedaan had ik belooft aan de  Duitse duivenmelker en nu speel ik dan maar voor doffer .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.