Een zon overgoten dag

Gisteren even lekker een frissen neus gehaald even naar de heide en de bossen toe geweest en met alles natuurlijk op gepaste afstand zie de foto’s maar het was lekker rustig en we kwamen eigelijk niet veel mensen tegen en dat was best even lekker de rust de vogels en de schaapjes die vrolijk om je heen liepen ja dat is de natuur en ik kan daar dan helemaal van tot rust komen en in mijn geval is dat dan ook wel nodig rust dat is wat ik het liefste hebt geen gezeik aan mijn hoofd gewoon rust,maar helaas is dat natuurlijk niet altijd mogelijk wandt als ik dat zou willen dan moet ik op een eiland gaan wonen maar dat zit er helaas niet in.Het weer was gewoon supper in de ochtend heb ik eerst mijn duiven natuurlijk gedaan en gelijk even een baderbak neer gezet en dat was een feestje om te zien alle duiven zitten dan op elkaar en het maakt niet uit of ik nu twee badderbakken neer zet of een nee ze moeten met ze allen in een baddherbak,En als de dames en de heren dan klaar zijn dan liggen ze netjes met ze allen gebroedelijk naast elkaar op de vloer en is het rust even geen gevechten onderling meer gewoon lekker en gebroederlijk naast elkaar .De rui zet goed door bij mijn duiven en daarom is een bad heel erg goed ik zelf geef de duiven elke week op een vaste dag een bad en dat doen ik eigenlijk het hele jaar door en dat slaan ik nooit over een bad is zoals ik al eerder heb gezegd goed voor de veren en ook voor de ontspanning van de duiven kijk zelf maar als de duiven klaar zijn dan is het altijd rustig .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.