Einde duiven seizoen in zicht

Gelukkig is het einde in zicht nog een paar vluchten en dan is het klaar voor mijn en mijn duiven.Even een terug blik op een heel raar seizoen voor ons en de duiven in het begin veel on zekerheid mogen wij wel met de duiven gaan vliegen en zo ja hoe zal dat er dan gaan uit zien en nu terug kijkende is het in mijn ogen een seizoen geweest met toch wel veel Grote sprongen want de Vitesse vluchten waren al behoorlijk in gekort en de duiven moesten dan ook zo snel als mogelijk was op de midfond vluchten komen om de verloren tijd en kilometers in te gaan halen want de fondliefhebber en de dagfond duiven die kwamen anders niet goed aan hun kilometers om zo aan hun vluchten te kunnen gaan beginnen maar de Vitesse spelers die zijn in mijn ogen het meest gedupeerden hun spelletje was naar drie vluchten over en uit en dat was en is natuurlijk wel een hard gelach.Maar waar ging het nu eigenlijk in het begin om toen het Coronavirus ons in zijn greep had en nog steedts actief is het ging om de jongenduiven dat was de hele in steek wand als deze niet aan de vluchten konden mee doen zou dat een ramp betekenen en daar ging de hele discussie over er werd nog geen woord gerept over de oude duiven nee de jongenduiven dat was nummer een die moesten vliegen maar toen we wat licht aan de hemel zagen en we het bericht kregen dat wij met drie weken wel met de oude duiven mochten gaan vliegen toen stond iedereen te klappen we mogen met de oude duiven gaan vliegen geweldig alles werd in gereedheid gebracht en de vluchten werden snel aan gepast en de kilometers werden per wdek door onze strot gedrukt het was een in haal race geworden we moesten en zouden de verloren vluchten ten kosten van alles moeten in halen en dat is zo goed als het ging en ten kosten van heel veel duiven dan ook gebuurd iedereen blij wand we konden gaan vliegen maar ik hoorde niemand meer over de jongenduiven wand daar ging het toch om die moesten vliegen en niet de ouden duiven nee dit seizoen is er een om nooit meer te vergeten en ik hoop dat de mensen is moeten gaan begrijpen dat het Coronavirus heel veel mensen het leven heeft gekost en daar hoor ik niemand meer over wandt de duivennvluchten daar ging het om en de rest ja dat was nu eenmaal zo wij konden vliegen met de duiven hoera Maar vraag mijn nu eens hoe ik dit zelf heb ervaren dan zeg ik dit elke dag word ik hier mee geconfronteerd mijn vrouw zit namelijk in de zorg en elke dag tot op de dag van vandaag is het Coronavirus wat de klok slaat en hoor ik de verhalen van haar aan hoe beperkt alles is en zelf dan zien ik hoe de mensen alleen maar aan hun zelf denken en maling aan alles hebben en denken dat ze alles maar mogen doen en zeggen nee ik heb mensen zien veranderen in egoïsten en die maar met een ding bezig zijn en dat is met hun zelf nee met dat soort mensen ben ik klaar mee en wil ik ook niks meer mee te maken hebben.Tot slot wil ik nog een ding duidelijk maken als er mensen zijn die denken dat een oude duif aan jullie of aan vraagd  baas waarom heb ik in 2020 niet mee kunnen doen aan de vluchten dan kan ik je nu wel uit de droom helpen dat zal hij je nooit vragen en denk daar maar eens goed over na .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.