Elkaar helpen in de sport

Topkoppel van Willem van Dam, waar ik jongen van heb,

Dat is waar je uiteindelijk in deze sport op moet kunnen vertrouwen .en ik kan zeker zeggen dat ik mensen om mijn heen hebt die mijn altijd met raad en daad bij hebben gestaan en dat nog steeds doen .Ik noem een paar van deze mensen waarom om ze te bedanken voor elke vraag die ik ze stelde of belletje die ik hun gaf elke keer stonden hun voor mijn klaar.Willem v.dam in mijn ogen een top duivenmelker weet heel veel van de duiven als ik ergens aan twijfelde kwam hij altijd met de juiste oplossing en niet alleen voor de duiven Willem staat voor iedereen klaar Wim bedankt en dit geld ook voor Henk Bisschop ook een geweldige man en met het hart op de goede plek niks is hem te veel als je hem iets vraagt deze twee mensen die jaren lang samen hebben gevlogen en elk jaar weer in kampioenstijl hebben nu besloten om de laatste jaren apart te gaan vliegen Wim op de sneller en vluchten en Henk op de overnachting vluchten vrienden zo wil ik deze twee mannen noemen heel veel succes in 2020 .en wie ik zeker niet wil vergeten is Ton Mennering uit Assendelft ook deze man noem ik mijn vriend hij staat ook dag en nacht voor een iedereen klaar je hoeft hem maar te bellen en hij komt en geeft je het juiste advies en daar bij komt natuurlijk ook nog dat ik bij Ton een paar superduiven hebt gekocht en zelfs hebt gekregen Ton je bent een topper dank je wel .en dat is nu wat ik bedoel met elkaar helpen gewoon klaar staan voor iemand die op dat moment je hulp kan gebruiken dat is wat je nodig hebt en niet alleen in deze sport gewoon in het dagelijkse leven geloof mijn dat is heel belangrijk. We weten allemaal hoe hard het toe kan gaan in de duivensport en zeker als je hard vliegt kijk maar om je heen de eerste keer als je een vliegt vind iedereen dat leuk maar als dat elke week gaat gebeuren dan zie je de mensen om je heren snel veranderen dan vinden ze het niet meer zo leuk in mijn geval zeg ik dan beter je best doen en vraag aan de liefhebber hoe doe je dat toch en luister en leer daar van probeer als je portemonnee het toe laat betere duiven aan te schaffen alles kan helpen maar ver geeft een ding nooit hi moet het doen samen met je duiven probeer om een goede band met ze op te bouwen en verzorg ze goed en luister en leer van wat de goede merkers je vertellen dan geef ik je op een briefje dat het gaat lukken succes

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.