En daar begind het dan

Wat ik al eerder heb verteld over dat alles goed gaat en de duiven gedragen zich voorbeeldig en dan beginnen die rotzakken even buurten en de boel gaan verstieren ik heb daar echt een pesthekel aan alles gaat goed mooie nesten gebouwd de duivinnen komen netjes op hun eieren geen vuiltje aan de lucht dus .maar dan zijn er altijd doffers bij die denken kom op laat ik even het broedkooi van mijn buren gaan kraken ik heb dit drie jaar geleden ook gehad die duiven waren helemaal gek ,ik heb toen alles weg gehaald en mijn duiven weer gescheiden ik dacht bekijk het maar hier heb ik echt geen zin in je doet je stinkende best en dan krijg je dit en dat is ook de reden dat ik echt een hekel aan het koppelen hebt ,maar het is dat je jongenduiven moet kweken maar anders hoefden het echt niet van mijn .

Ik kijk hoe de heren en de dames zich in de komende dag gaan gedragen en voor hun hoop ik goed wand anders is het klaar voor ze .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.