En daar staan we dan

Mag ik u even voorstellen aan de nieuwe hokverzorger van p.i.p.a je denkt je ik ga lekker een dagje opstap met ik denk zijn duivenvriend Jelger Klinkenberg lekker naar p.i.p.a ben je gelijk de nieuwe hokverzorger Jhon hoe krijgt je het voor elkaar het is ongelooflijk top en ik denk de juiste man op de juiste plek of liever gezegd op de foto voor het mooie reclame bord .

Ik denk dat je als duivenmelker in deze tijd weer gek wordt gebeld of je weer een bonnetje wilt schenken voor de verenegingen wat ik toch hoor is dat verschillende duivenmelkers dit jaar of geen of minder bonnen willen weg geven ik kan het best begrijpen natuurlijk niet leuk voor de vereneging maar ik hoor van liefhebbers die wel 10 bonnen of meer weg geven en dat is voor hun natuurlijk best veel geld .Maar ook voor de vereneging is dat natuurlijk een extra centje en de meeste verenigingen kunnen dat geld goed gebruiken .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.