En daar zijn ze dan

en daar zijn ze dan wat een mooie ploegje  jongenduiven net opgehaald bij Bram om je vingers weer bij af te likken die man kweekt jongenduiven dat is gewoon supper ik ben er dan ook weer heel blij mee ik hoop dat er weer een paar toppertjes tussen mogen zitten ,maar daar ben ik zeker niet bang voor Bram dankje wel weer en ik houd je op de hoogte .

De doffers trainen goed ik begin volgende week met mijn doffers smorgens los te laten en dan schakel ik over op twee keer per dag en dat zelfde geld ook voor de duivinnen het weer word wat zachter en de temperatuur die gaat stilletjes langzaam omhoog .Vrijdag dan korf ik mijn duiven in voor hun eerste dracht vlucht ik weet alleen niet waar de duiven naar toe gaan maar ik denk zo rond de honderd kilometer wat ik zag dat was dat de wind uit het oosten  komt dus dat kan een mooie dracht gaan worden .Voor mijn wordt het de eerste keer dat ik zal spelen met mijn duivinnen voor mijn nieuw maar we gaan het zien en afwachten .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.