En dan begind het

Eergisteren was een doffer even bij de buurman op bezoek gegaan en dacht gelijk even de boel te kunnen gaan verstieren twee jongen behoorlijk beschadigd en dan denk ik ,waar is dat nu voor nodig .En vandaag belde Loes mijn dat een doffer bezig met vechten en zei heeft hem uit het hok gehaald en gevraagd wat zei moest doen ,ik andwoorde haar de vuilnisbak in waarop zei zegt ben je niet goed bij je hoofd ,ik zeg gooi hem maar los dan ik was bezig met mijn werk maar ik ging toch meteen naar huis om te kijken wat de schaden ik zag dat twee jongen licht gewond waren en ik zag de dader op het dak zitten gelukkig voor hem wand ik had hem opdat moment gewoon direct door gestuurd naar de kliko .En daarom heb ik een hekel aan kweken je denkt dat alles perfect gaat en blijft en dan begind het .Ik heb de doffers gelijk van het hok gehaald en de duivinnen laten zitten ik laat hun de jongenduiven nu alleen groot brengen en de doffers kunnen van mijn even het heen en weer krijgen .

Als ik ergens een bloedhekel aan hebt dan is het dat doffers gewoon blijven doorgaan totdat alles stuk is ik kan dat niet begrijpen alles staat tot hun beschikking ze krijgen echt alles en dan is dit hun dank ,maar ja het zijn beesten en daar moet je het dan maar mee doen jammer .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.