En de teller staat op 6

Valt mee vandaag een jong weg dus de teller staat op 6 nog 39 over jammer daar kweek je geen jongenduiven voor en zeker niet voor de roofvogels maar het is helaas niet anders de duiven en ik moeten daar mee zien om te gaan hoe moeilijk het ook is en zeker voor de jongenduiven die zitten nu eerst in het rond te kijken voor dat er een poging wordt genomen om naar buiten te gaan en dan is het nog heel voorzichtig om dan zo snel als het kan op het dak te komen en dan zie je gelijk die kleine koppies maar heen en weer gaan en kijken of meneer de roofvogel niet onderweg is om weer te komen eten nee het word er niet beter op maar een vandaag mag ik niet mopperen maar waar ik al bang voor was is de waarheid geworden Colie bij de jongen dat kan er ook nog wel bij en daarom heb ik een hekel aan jongenduiven altijd problemen kunnen de jongenduiven niks aan doen hoor maar ik heb echt een pesthekel aan dat soort dingen bij mijn moet alles gewoon volgens schema verlopen en dan hoor je mijn niet maar als het allemaal zo makkelijk zou verlopen dan is er ook niks aan,maar voor de rest verloopt alles gewoon op rolletjes.En morgen is er weer een nieuwe dag en dan maar weer gaan kijken hoe het gaat we wachten netjes af en hopen op wat meer geluk voor de jongenduiven .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.