En gewoon met bij de voeten op de grond

Zaterdag lukte het niet om op een simpele manier mijn planken van hok een te koppelen aan de planken van hok twee ik kreeg het niet voor elkaar wat ik ook geprobeerd hebt .Ik denk ik bel even met Harold Calis gebeld om te vragen wat ik fout zou kunnen doen , Ik vertelden aan hem en beschreef wat ik had gedaan en zelfs hij vroeg zich af wat er aan de hand kon zijn naar overleg met Harold alles gedaan maar het lukten  mijn niet ik bedankte hem en zou hem op de hoogte houden .En zo zie je maar weer dat je kunt altijd bellen met Harold en als het kan dan helpt hij je en ondanks dat deze mannen hard vliegen zijn Harold en zijn Pa altijd met bij de benen op de grond blijven staan en kun je hun altijd bellen dank .

Woensdag even naar Bach toe en kijken waar het probleem zit ook hij begreep niet waar de fout zou kunnen liggen daarom maar even langs gaan en kijken of het kan worden opgelost .

Vanavond kunnen de liefhebbers nog inkorven voor een exstra dracht vlucht van uit Breda zelf hou ik de duiven thuis en breng ze zelf even weg . Het mag ook gezegd worden dat ik het netjes geregel vind van de afdeling om dat te doen om de liefhebbers die daar behoefte aan hebben om hun duiven op deze vlucht mee te geven succes morgen .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.