En vol in de discussie

Ik had vandaag even telefonisch contact met de mevrouw over bonestro of zei dat had liggen voor mijn de jongedame zei even een momentje ik kijk even voor u en naar enkele minuten zegt zei ja hoor ik heb een baal liggen voor u ik zeg dan kom ik hem zo even ophalen en zoals  gezegd en zo gedaan ik kwam netjes de zaak binnen lopen en ik groeten iedereen ik loop gelijk even naar de voer afdeling en neem gelijk dat even mee bij de kassa aangekomen vraag ik of het baal bonestro klaarstaat voor mijn en dat was het geval ik reken eerst netjes af en loop dan vervolgens naar de beste man met mijn bonnetje in de hand naar hem toe ik vraag aan hem waar het stro ligt en hij geeft mijn de aanwijzing van daar in de hoek ik dacht dat is netjes goed in gepakt en ik pak het op en terwijl ik dat doe denk ik bij mijn zelf dat is wel een heel klein baaltje ik vraag aan de meneer of dat wel klopt en hij andwoord wat norrig ja wat denk je dan ,ik kijk de beste man even aan en tel even tot drie en terwijl ik wil reageren denk ik dat is te weing tel maarvtot honderd ik vraag nogmaals is dat een hele baal of een halfe wat denk je zelf ik denk een halfje die man ging echt uit zijn dak en ik reageer nog rustig van man doe even normaal ik vraag het gewoon netjes aan u de man zegt dan neem die andere baal dan ook maar mee waarop ik zeg beste man dat is niet nodig , hij liep boos weg en daar stond ik dan gelukkig had ik tot vijftig geteld en dacht bij mijn zelf wat een zielig mannetje . In tussen was de baas zelf even gekomen en vroeg mijn wat er was ik legde hem het verhaal netjes even uit en hij verzekerden mijn dat hij het zo krijgt aangeleverd en wat betreft de medewerker die zal wel een verkeerde kerst hebben gehad zei hij ik groeten hem en hij mijn en daar lieten wij het bij .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.