er uit gedaan

Heb deze ochtend de eerste jongen van het hok verwijderd .Waarom zal je vragen dat zal ik vertellen het zijn steeds de zelfde jongen die ik van het hok moet jagen en ze vertikken het om de lucht in te gaan terwijl de anderen jongen wel in het koppel vliegen dus dat is de reden dat ik ze verwijder ,ik kijk niet uit welke koppels ze komen dit geld voor elke jongen duif die dit doet en het mag best een keertje voor komen dat er een of twee dit doen maar niet te lang wand dan is het weg wezen helaas de sport is hard .Gisteren even bij me vrienden op het landje geweest en het was een drukke bedoeling veel mensen wel gezellig even bij praten hoe het bij iedereen was gegaan en altijd leuk om te horen ik had een potje mosterd mee genomen voor de broodjes bal van onze ferry maar helaas dit was maar een keer jammer Ferry had juist niks gegeten maar het geeft niet ik heb wel samen met hem mijn koek gedeeld en deze was ook best lekker ik hoop wel dat hij volgende week weer een zit wand dan maak ik wel kans op het broodje bal,Ik hoorde van Willem dat de teller van de jongen die er nog zitten 47 was en dan te bedenken dat er in het hok 125 hadden moeten zitten dank je wel Roofvogel en dan nog blijven zeggen het valt wel mee, En laten we de oude duiven vooral niet vergeten ook een goede 20 stuks weg ook door de Roofvogel .En dan hoor ik bij mijn op de club ik heb zo een last van de Roofvogel waarop ik zeg wat erg man hoeveel ben je er al kwijt ja een wat verschrikkelijk zeg ik dan en dat is ook zo hoor elke duif is er een te veel maar een tegen over een kleine 80 duiven weg dan moet je eigenlijk niks zeggen vind ik maar je doet daar niks tegen .Je moet je verstand gewoon op nul zetten en gewoon door gaan en dan maar hopen dat je wel wat duiven over houd voor de vluchten .Nogmaals ik had de handdoek gegooid maar deze mannen niet die gaan gewoon door tot het gaatje . Ton mag dan wel van slag zijn daar door maar ook hij gaat door al moet hij er voor terug komen van de camping al is het op de fiets of op de brommer de duiven zullen worden in gekorfd dat is wel onze Ton door weer in wind top Ton.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.