Even bij gepraat

Gisterenavond belden Jhon Boden mijn en het was leuk om even wat van hem te horen het  was al weer een tijdje geleden dat wij contact hadden gehad even lekker bij gepraat over alles en natuurlijk kwamen wij vanzelf bij de duiven Jhon had alweer twee jongenduiven voor mijn geringd en vroeg of ik wat ringen wilden opsturen ,maar ik zei ik breng deze wel even bij jou langs en dat was dan afgesproken en Jhon kennende komen er wel weer een paar toppertjes naar Almeren toe vast mijn dank vast .

Wat ik helemaal vergeten was om te vragen hoe het met zijn pa was ik vraag dat altijd maar dat is er even bij ingeschoten maar dat vraag ik wel als ik bij hem langs  kom maar ik hoop natuurlijk wel goed .

Mijn duiven doen vlink hun best en de bakken met voer worden gretig leeg gegeten en ik vul hem nu al drie keer per dag bij en dat is een goed teken voeren en blijven voeren dat is nu het belangerijkste in de komende drie weken .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.