Even bij praten

Over de tweede vlucht mocht ik weer best tevreden zijn de duiven kwamen goed naar huis toe en speelde de tweede prijs in de verenging en van de 19 duiven die ik mee had mee zaten er 10 goed in de uitslag dus de duiven hebben het weer goed gedaan . De eerste prijs ging naar Robbin Richter en bij Robbin kwamen de duiven ook weer aan een touwtje de derde prijs was voor Tiel.Mols .V. zetten de mannen draaien ook hun duiven goed in de prijzen en kunnen we weer allemaal gaan poetsen voor de nieuwe vlucht .De jongen duiven doen het goed en ik heb ze daarom verleden week woensdag na de training meteen weg gebracht en voor de eerste keer kwamen ze goed naar huis toe .Nu gaan ik ze weer weg brengen als het weer het toe laat en ik breng ze dan een stukje verder dat probeer ik elke woensdag te blijven doen en ik zal dit ik ook tijdens de vluchten blijven doen Ik zal nu gewoon weer eens mee moeten gaan doen met de jongen duiven vluchten wand wat ik zie en dat zie je toch vooral bij mijn jaarlingen en desondanks dat ze het heel goed en netjes doen missen ze de ervaring die ze tijdens de jongen duivenvluchten hadden moeten leren De vluchten die we al hebben gehad zijn elke week wel anders geweest en ook elke week weer een ander weer type en als ik nu kijk voor deze week wat het weer voor aan komende zaterdag wordt dan word het er echt weer niet beter op . Maar laten we hopen dat het weer goed komt en dat de duiven weer netjes thuis kunnen komen wand dat staat bij mijn toch wel voorop duiven thuis en het liefst vroeg mogelijk.

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.