Even contact gehad

Gisteren even contact gehad met mijn vaste dierenarts dokter Aarts in Staphort over de enting tegen paramixso ik liet hem weten dat mijn duiven nu in de derde week in zijn gegaan van de  paratyphus enting en ik vroeg hem of hij mijn duiven weer wilden gaan vaccineren voor hun jaarlijkse paramixso vaccin hij zei laten we dat maar einde van de maand gaan doen is nu nog niet verstandig de tijd die tussen de enting van paratyphus en paramixso moet zijn is toch wel zes weken ,ik zei dat is prima dan zien wij elkaar einden van de maand weer .

Ik laat elk jaar mijn ouden duiven en mijn jongenduiven door dokter Aarts doen ben daar goed tevreden over en deze man neemt daar ook álle tijd voor en geen gehaast gewoon nog met het spuitje op de ouder wetse manier nee ik ben daar dik tevreden over .

De duiven zijn volledig door de rui gekomen en zijn nu bezig met hun oude dons als ik in de afdelingen kom lijkt het wel of het heeft gesneeuwd en dat zien ik graag lekker veel dons dan zijn ze in mijn ogen kern gezond en hier en daar nog een broedpennetje af en toe mijn duiven doen het goed en ze zijn ook om door een ringetje te halen .

Verleden week had ik nog een gesprek met Sander de Ruiter oven het afgelopen seizoen en ik vertelden hem nog van een voorval dat mijn doffers nog al onrustig de manden in gaan als ik ze inkorf op mijn vereneging Sander vroeg aan mijn toon ji de duiven als je deze gaat inkorven ik zei ja dat heb ik altijd zo gedaan ,Sander zei moet je niet meer doen is helemaal niet nodig de duiven gaan dan veels te gespannen de manden in oké dan gaan wij dat is proberen in het nieuwe duivenseizoen wandt ik weet dat De Comby Calis hun duiven ook nooit tonen en dat  Robbin Richter dat ook niet doet dat hebben ze mijn toen vertelt en kijk eens hoe de mannen vliegen . Je bent nooit te oud om te leren toch .

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.