Even contact v.i.a whatsApp

Gisteren even contact gezocht v.i.a de Whatsapp  met Harold Calis ik was even druk aan het denken en ik vroeg mijn af hoe de Comby Calis het doen wat betreft het spelen met hun doffers en duivinnen en daar was het antwoord van Harold heel simpel in , hij vertelden mijn dat en ik heb daar toch weer wat van opgestoken .Harold dank weer .

En zo kan het dus ook de grote mannen vertellen gewoon hoe zei het doen geen geheimen en gewoon zo simpel mogelijk houden wat moet ik daar nu opzeggen zie de uitslagen .

Morgen komen de laatste twee jongenduiven van Joël naar Almere toe en wat ik op de foto zag was weer kwaliteit. En dan maar hopen dat ik die man een beetje kan gaan bij houden want ik weet zeker als hij er honderd en den procent voor gaat dan zit hij weer dit jaar tussen de grote mannen .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.