Even de week in het kort

De week in het kort de mensen houden hun hart vast wat gaat er komen hoe nu verder en wat gaan we doen met ze allen op het strandt lopen of met zijn allen bij de viskraam gaan staan en zo kan ik wel veel meer dingen gaan op noemen maar hoe stom zijn de mensen nu eigelijk wel zitten wij dan echt met ze allen te wachten dat we nood gedwongen moeten gaan binnen blijven en geen kant meer op kunnen is dat wat de mensen nu echt willen en dat alleen maar om een visje te gaan eten en even lekker met ze allen in het bos rondlopen of zelfs nog gekker lekker met zijn allen naar de praxis lekker druk hoor en gezellig niks aan de hand man maak je toch niet zo druk mensen gaan gewoon dood dat hoort er nu eenmaal bij en dat is wat je hoort in mijn ogen zijn dat nu gewoon de sukkels.Maar ook de sukkels moeten zich gewoon aan de spelregels gaan houden en als het dan misschien over een aantal weken of misschien wel maanden weer een klein beetje beter zal gaan dan kunnen we misschien zeggen ja dat hebben wij met zijn allen goed gedaan en kunnen wij misschien weer gaan beginnen met het normalen leven zonder beperkingen maar voor nu zit dat er helaas niet in .En wat betreft de duiven die gaan goed zoals ik al eerder had vermeld zet ik de duiven wat betreft de voorbereidingen voor mijn nieuwe duivenseizoen iets terug en kan ik nu even al mijn aandacht even gaan richten op mijn jongenduiven en het uitwennen daarvan en dat zelfde geld ook voor mijn duivinnen de duivinnentjes doen  goed en zij komen nu netjes binnen op hun nieuwe onderkomen.En wat de jongen betreft die doen het goed ze luisteren prima en doen precies wat er van hun Word verwacht en zo zie je maar dat alles gewoon altijd maar door gaat en dat is natuurlijk goed .Maar als ik iets had kunnen doen dan had ik de klok of zelfs de tijd wel terug willen zetten maar dat gaat helaas niet en dus daarom lieve mensen houd uw aan de spelregels en speel het spel eerlijk mee .

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.