Even een mail naar Geerding

Mijn jongenduiven zijn net terug uit Noordenloos vanochtend vroeg gepakt eerst even mijn chippen om de pootjes gedaan en toen rustig gepakt en op weg naar Noordenloos het was wel bewolkt maar de blauwevstippen kwamen door de bewolking heen zetten dus ik vond het verantwoord om mijn jongenduiven te gaan lossen eenmaal daar aangekomen de duiven even laten staan en na een minuut of 5 los gelaten en terwijl ik rustig terug naar huis reed belden Loes mijn naar 40 minuten al op dat ze alweer thuis waren dus prima verlopen .

Ik heb even een mail gestuurd naar Ben Geerding met de vraag als je toch weet van tevoren dat je een negatieve advies krijgt van het I.W.B om niet te gaan lossen op Pont en dat je beter kunt uitwijken dan is mijn vraag waarom is dat genegeerd wat was daar de reden wat zit daar nu achter leg mijn dat nu eens uit .Ook heb ik gevraagd of hij het normaal vind dat je de jongenduiven met alle regio’s te gelijk moet gaan lossen ,┬á En waarom moet je de problemen gaan op zoeken en zeker in dit geval het spel met de jongenduiven iedereen weet dat je dan de ellende op je gaat afroepen en dat je heelveel boze mailtjes kunt gaan verwachten is dat dan waar je als n.p.o op zit te wachten .Ik ben benieuwd wat ik terug krijg ik reken op niets wand daar hebben de heren een hekel aan liefhebbers die hun ongenoegen uiten nee daar zitten ze niet op te wachten dat hebben ze liever niet .

 

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.